Meteen naar de inhoud

Lois van Dinther

Hier vind je de achtergrond van Lois van Dinther zodat je weet bij wie je terechtkomt als je iets hebt geboekt bij HOLY shit.! De naam van de facilitator vind je altijd in de agenda bij het evenement.

Mijn naam is Lois (1993). Ik ben ademcoach, plantmedicijnbegeleider en ik volg de opleiding tot herborist (kruidenleer). Ook ben ik werkzaam als optometrist en werk ik in een centrum voor blinden en slechtzienden. Een holistische levensstijl waarin ik bewust leef met geest, lichaam en spiritualiteit is al van jongs af aan een grote interesse van mij. Ik durfde hier lang niet naar te leven en schaamde mij voor mijn holistische ideeën. Sinds ik in aanraking ben gekomen met de magische plantenwereld kan ik echt gaan staan voor de persoon wie ik ben. Ik heb veel patronen die mij in de weg zaten doorbroken en ik ben een vrijer, bewuster en liefdevoller mens. Ik ben de Lois geworden die ik in mijn hart wil zijn. Tijdens een ceremonie is het voor mij belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en de vrijheid voelt om volledig zichzelf te zijn. Zacht en zonder oordelen voor elkaar én onszelf. 

Lois aan het werk tijdens ceremonie
Ceremonieleider Lois

Ik woon in Brunssum in Zuid-Limburg en wandel graag in de heide. Hier vind ik de connectie met mijzelf, de natuur en ondertussen kijk ik vrolijk hoe mijn hond Billie rondrent tussen het groen. Ik houd van muziek maken, ik zing, speel gitaar, heb twee drums en een shrutibox. De muziek komt recht uit mijn hart en ik probeer de oordelen weg te laten. Muziek is verbindend en ik word dan ook heel vrolijk van samen zingen. En dat kan overal, in de douche, auto of tijdens een ceremonie, ik ben er altijd voor in! Hopelijk mag ik je ontvangen in één van mijn ceremonies.

Boek hier een van de ceremonies van Lois.

Ik geloof…
… in divine order. Dat alles gebeurt op precies het juiste moment. In een perfecte orde dat soms zelfs het menselijk begrip te boven gaat. Hierdoor kan ik een puur vertrouwen in het leven voelen.


 

nl_NLDutch