HOLY sharing circles

HOLY sharing circle

Een sharing circle is een maandelijkse bijeenkomst van gelijkgestemde mensen, gebaseerd op de Rode Tent-avonden van vroeger, waarbij vrouwen samenkwamen om even helemaal niets meer te moeten, om hun hart te luchten, samen te eten, te lachen, te huilen.
Deze avond is voor mensen die op zoek zijn naar een diepere connectie met zichzelf en anderen en die kwetsbaar durven te zijn of dat willen leren.

Brothers and sisters

Behoefte aan gelijkgestemde ‘broeders en zusters’ in je leven? Welkom in de HOLY shit.-community. Join allereerst onze groep op Facebook. Dan krijg je alle evenementen mee die wij organiseren maar ook buitenaf-dingen waar we samen naartoe gaan.
Daarnaast kun je deelnemen aan onze sharing circles.

Gemengde cirkel

Bij HOLY shit. hebben we een gemengde sharing circle genaamd HOLY Sharing cirle (mannen én vrouwen). De leeftijd voor de cirkel is 18+.

Tijdens een sharing circle zitten we bij elkaar in een fijne omgeving, met een hapje en een drankje, en wordt er even niets meer van je verwacht. Je mág delen wat je op je lever hebt (ook leuke dingen!) maar moet niets. In een veilige setting word je uitgenodigd te vertellen wat er nu speelt in je leven. De andere deelnemers luisteren zonder te oordelen, zonder advies te geven, zonder vragen te stellen. Jij bent er gewoon helemaal zoals jij er wil zijn en je bent welkom zoals je bent. Je hoeft je niet mooi te maken (ben je al), je hoeft niet blij te doen als je je rot voelt, je mag zelfs alleen maar aanwezig zijn zonder te vertellen. Leren van anderen. Gelijkgestemden ontmoeten.

Opbouw van de avond

We landen eerst met een meditatie. Vanaf daar laten we alle stress en onrust even los en hebben we een paar uur helemaal voor onszelf. Daarna doen we een oefening om elkaar te leren kennen. We gebruiken een talking stick tijdens deel 1 van de avond: de sharing. Wie voelt dat er iets gedeeld moet worden, mag dat hier doen.

Het tweede gedeelte van de avond is telkens een verrassing en nooit een verplichting. Misschien word je uitgenodigd mee te doen aan een visualisatie, of een opstelling. De ene avond is er een edelstenenceremonie, de andere ontmoet je je krachtdier of doen we een tantra-oefening over verbinding of voelen waar je behoeftes liggen.

Aanmelden

De sharing circle is eens per maand. Je mag gerust eenmalig eens komen proeven aan een HOLY Sharing circle. Je mag er ook áltijd bij zijn, of iemand meenemen, of er eens eentje overslaan. Je moet niks.
Hier vind je de data van de eerstvolgende sharing circles.

Aanmelden kan via onze agenda

Aantal deelnemers: 8

Kosten (inclusief wat hapjes en oneindige hoeveelheden thee): €15,-

Zakelijke kosten

Alle prijzen genoemd op deze site zijn voor particulieren. Als ondernemer mag je de ceremonies, workshops en coachingsessies opgeven als zakelijke kosten onder Persoonlijke Ontwikkeling. In dat geval wordt 21% btw berekend over het te betalen bedrag.

Hoewel HOLY shit. een fijne, gezellige praktijkruimte heeft aan de Huskensweg in Heerlen, vinden de truffelceremonies en HOLY sharing circles plaats in de woning van Jenneke vanwege de huiselijke sfeer. Coachingsessie zijn wel gewoon in de praktijk.

 

Love&light enzo.

"Het voelde meteen veilig en fijn"

“Ik was benieuwd of ik me wel genoeg op mijn gemak zou voelen om te delen ‘wat er in mij leeft’ met voor mij (toen nog) onbekende vrouwen. Maar het voelde eigenlijk meteen veilig en fijn. Wat ik heel bijzonder vind is hoe snel je verbondenheid met elkaar voelt als je deelt. Elke bijeenkomst heeft Jenneke een andere invulling voorbereid. Die afwisseling vind ik erg leuk! En niks is verplicht, alles is goed. Voor mij betekent de sharing circle tijd voor mezelf en verbondenheid; ik kijk er elke maand weer naar uit!”

Inez Stevelmans

X