Het kruinchakra

Het kruinchakra: de verbinding met het universum

Het kruinchakra is het bovenste energiepunt in ons lichaam (op de kruin dus) dat staat voor de connectie met je eigen spiritualiteit. Iedereen heeft het in zich om een connectie met ‘boven’ te maken. Noem het het universum, God, engelen, overledenen of wat voor jou dan ook fijn klinkt. Is jouw kruinchakra out of flow, dan kan dat zich op nogal heftige wijze uiten in je lijf. Een zwak immuunsysteem, migraine, maar zelfs ook hersentumoren en MS kunnen het gevolg zijn van weinig energie daarboven. Ook je mentale status kan er onder lijden, in de vorm van depressies, verwarring en geestelijke uitputting. 

 
Jenneke geeft tips om je ego buiten de deur te zetten en de connectie met ‘boven’ terug te vinden. Om weer open te staan voor de boodschappen om ons heen, net zoals we als kind deden. 

In deze reeks over de zeven chakra kun je ook vlogs bekijken over:
Wortelchakra
Zonnevlechtchakra
Heiligbeenchakra
Hartchakra
Keelchakra
Derde oog chakra

Deze kun je ook bekijken op ons YouTube-kanaal.

 
Video afspelen

Het derde oog chakra

Het derde oog chakra Vaker last van nachtmerries, concentratie- en leerproblemen of een gevoel van zinloosheid? Of lichamelijke problemen als neurologische aandoeningen, zenuwpijn of hoofdpijn? Dit alles kan te maken hebben met je derde oog chakra. Jenneke praat over helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid. Ook legt ze de link uit tussen magische truffels en het derde oog chakra, en biedt een heel scala aan oplossingen voor een gesloten derde oog. Of je nu houdt van werken met edelstenen, de natuur, meditaties of etherische oliën, je kunt zelf aan de slag om je derde oog chakra weer in balans

Lees verder