Meteen naar de inhoud

Jaaropleiding truffelceremonieleider

za08julHele dagzo09Jaaropleiding truffelceremonieleider
Opleidingsweekend 1
(Hele dag) Ceremonieruimte Groot, Schoolstraat 3, SpaubeekCategorieOpleidingenOnderdeel vanOpleidingstraject tot truffelceremonieleider

Foto coaching ruimte

Omschrijving

In de opleiding tot truffelceremonieleider leer je alle facetten van het begeleiden en leiden van innerlijke processen met en zonder de magische truffel. Na de opleiding ben je in staat ceremonies te begeleiden in groepen en weet je wat er allemaal voor nodig is om een truffelceremonie ook volledig te dragen als ceremonieleider. Laat je binnen de opleiding zien dat je zelfstandig een ceremonie goed kunt leiden, je eigen processen kunt dragen en die van anderen op alle facetten kunt ondersteunen, dan ontvang je naast je certificaat ook een vermelding op deze website als gecertificeerd ceremonieleider. Zo weten deelnemers dat het veilig is om bij jou te reizen en kun je je eigen ceremonies aanbieden.

Startdatum opleiding: 8 juli 2023

Opleidingsdata
– 8 en 9 juli 2023
– 12 en 13 augustus 2023
– 16 en 17 september 2023
– 14 en 15 oktober 2023
– 13 en 14 januari 2024
– 10 en 11 februari 2024
– 9 en 10 maart 2024
– 6 en 7 april 2024
– 8 en 9 juni 2024
– 29 en 30 juni 2024

Overnachtingen zijn exclusief. (Verblijftips vind je hier)

Dit evenement is onderdeel van de opleiding tot truffelceremonieleider.
Voor meer informatie klik hier
.

Inschrijven

Aanbetaling
Invesering: € 4999,- excl. BTW (10 weekenden)
Betalen in termijnen is mogelijk.

Om je plek vast te leggen in het traject, is een aanbetaling van de eerste termijn nodig. Dit wordt uiteindelijk in mindering gebracht op het totaal. Let wel: deze aanbetaling is non-refundable. Je koopt hiermee je plek en garandeert mij ervan dat je serieus interesse hebt. Ik hou dan rekening met je. Over 3 weken gaan we er vanuit dat je intakeformulier is ingeleverd. Je ontvangt dan vanzelf betaalgegevens en -opties voor de restbetaling.

Annuleringsvoorwaarden

Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Annuleren van de opleiding kan kostenloos tot 14 dagen na inschrijving/aanbetaling. Daarna betaal je 25% van het totaalbedrag bij annulering en binnen 30 dagen voor aanvang van het eerste weekend is er geen recht meer op teruggave van je inschrijfgeld.

Wil je graag meedoen aan dit evenement, maar uitverkocht? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

 

Prijs € 250,00

Totaal € 250,00

3 Plaatsen beschikbaar!

Coach/facilitator

  • Jenneke van Genechten

    Jenneke van Genechten

    Holistisch coach, ceremonieleidster en ademcoach

    Holistisch coach, ceremonieleidster en ademcoach