Meteen naar de inhoud

Truffelceremonie

vr20sep09:30vr21:00Truffelceremonie09:30 - 21:00(GMT+02:00) Ceremonieruimte Sittard, Pastoor jacobsstraat 4, SittardCategorieTruffelceremonieCeremonieleiderFloor Kruitz

Omschrijving

Innerlijke reis onder professionele begeleiding met magische truffels. 

Een truffel geeft een aardende energie en kan inzichten geven over alles dat diep in jou al aanwezig is. Wie ben je in de kern? Welke richting mag je uit?

Een truffelreis zelf duurt zo’n 4-5 uur en heeft telkens een andere beleving. De dag zelf duurt langer omdat er een sharing en lichaamswerk bij wordt gefaciliteerd. Dit plantmedicijn werkt doorgaans goed op het aanpakken van trauma’s, innerlijk kind stukken, zelfliefde, vrijheid (in alle facetten) en valse overtuigingen. Wanneer je de roep van de truffel voelt, mag je dankbaar zijn en ben je er klaar voor om aan te kijken wat de ceremonie voor je in petto heeft.

Omdat we voorzorg en nazorg heel belangrijk vinden, maar niet iedereen daarop zit te wachten (bijvoorbeeld als je ervaren bent), is er een optioneel truffel verdiepingstraject los bij te boeken. Dit raden we ten zeerste aan als het je allereerste ceremonie is. Lees er hier meer over.

Let op:
De ceremonieruimte bij Floor in Sittard bevindt zich op de tweede verdieping. Zijn trappen een obstakel, neem dan eerst even contact met ons op om te kijken wat mogelijk is.

Inschrijven

Aantal deelnemers: maximaal 4 personen

Uitverkocht?
Wil je graag meedoen aan dit evenement, maar is het al uitverkocht? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast.

Prijs € 195,00

Hoeveel plaatsen -1 +

Totaal € 195,00

4 Plaatsen beschikbaar!

Coach/facilitator

 • Floor Kruitz

  Floor Kruitz

  Ceremonieleider

  Wil je meer te weten komen over Floor? Klik hier.

  Mail: floor@holyshit.nl

  Ceremonieleider


 

nl_NLDutch