Meteen naar de inhoud

Truffelceremonie 3 ceremonieleiders in opleiding

za08jun12:30za21:30Truffelceremonie 3 ceremonieleiders in opleiding12:30 - 21:30(GMT+02:00) Ceremonieruimte Groot, Schoolstraat 3, SpaubeekCategorieTruffelceremonieOnderdeel vanOpleidingstraject tot truffelceremonieleider

Omschrijving

Innerlijke reis onder professionele begeleiding met magische truffels.

Een magische truffel geeft een aardende energie en kan inzichten geven over alles dat diep in jou al aanwezig is. Wie ben je in de kern? Welke richting mag je uit?

Een truffelreis duurt zo’n 4-5 uur en heeft telkens een andere beleving. De dag zelf duurt langer omdat er een therapeutische sharing en ademwerk bij wordt gefaciliteerd. Dit plantmedicijn werkt doorgaans goed op het aanpakken van trauma’s, innerlijk kind stukken, zelfliefde, vrijheid (in alle facetten) en valse overtuigingen. Wanneer je de roep van de truffel voelt, mag je dankbaar zijn en ben je er klaar voor om aan te kijken wat de ceremonie voor je in petto heeft.

Deze ceremonie is het examenmoment van de ceremonieleiders van de Jaaropleiding. Met maximaal 6 deelnemers zul je je ceremoniedag ingaan onder begeleiding van twee ceremonieleiders-in-spé. Na een jaar lang oefenen is dit de magische dag waar ze naartoe hebben gewerkt, die er hetzelfde zal uitzien als andere ceremoniedagen bij HOLY shit., met dezelfde veiligheids- en kwaliteitswaarborg. Jenneke is ook in het gebouw aanwezig als eindverantwoordelijke. Omdat het een examenonderdeel betreft, betaal je voor de ceremonie €150,- ipv €195,- (reguliere prijs).

Omdat we voorzorg en nazorg heel belangrijk vinden, maar niet iedereen daarop zit te wachten (bijvoorbeeld als je ervaren bent), is er een optioneel pre- and aftercare traject los bij te boeken. Dit raden we ten zeerste aan als het je allereerste ceremonie is. Lees er hier meer over.

Wil je graag meedoen aan dit evenement, maar is het uitverkocht? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt of een volgende editie wordt gelanceerd, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast.

Inschrijven

Prijs € 150,00

Hoeveel plaatsen -1 +

Totaal € 150,00

3 Plaatsen beschikbaar!

Coach/facilitator

  • Jennifer Pereboom

    Jennifer Pereboom

  • Jo Claessen

    Jo Claessen


 

nl_NLDutch