Meteen naar de inhoud

Truffeljaarserie: 'Reis door de Seizoenen'

za03aug10:30za22:00Truffeljaarserie: 'Reis door de Seizoenen'
Thema: Vuur
10:30 - 22:00(GMT+02:00) Zuid LimburgCategorieTruffelceremonieOnderdeel vanJaarserie

Omschrijving

THEMA: JAARSERIE ELEMENTEN DEEL 1/5: VUUR
Deze truffelceremonie is onderdeel van de jaarserie ‘Reis door de Seizoenen’, waarbij we elk seizoen in een ander element duiken met een vaste groep. Bij de zomer hoort het element vuur; het element van levensvreugde en visie. Midden in het leven staan en actief je doelen en wensen bepalen. Deze ceremonie staat dan ook in het teken van wie je wil zijn en hoe je daar komt.

Omdat we voorzorg en nazorg heel belangrijk vinden, maar niet iedereen daarop zit te wachten (bijvoorbeeld als je ervaren bent), is er een optioneel pre- and aftercare traject los bij te boeken. Dit raden we ten zeerste aan als het je allereerste ceremonie is. Lees er hier meer over.

Lees hier meer over de truffeljaarserie.

Inschrijven

Aanbetaling
Investering in jezelf: € 1250,-.
Betalen in termijnen is mogelijk.

Om je plek vast te leggen voor deze jaarserie, is een aanbetaling van de eerste termijn nodig. Dit wordt uiteindelijk in mindering gebracht op het totaal. Let wel: deze aanbetaling is non-refundable. Je koopt hiermee je plek en garandeert mij ervan dat je serieus interesse hebt. Ik hou dan rekening met je.

Uitverkocht?
Wil je graag meedoen aan dit evenement, maar uitverkocht? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 


Prijs € 100,00

Hoeveel plaatsen -1 +

Totaal € 100,00

8 Plaatsen beschikbaar!

Coach/facilitator

  • Jenneke van Genechten

    Jenneke van Genechten

    Holistisch coach, ceremonieleidster en ademcoach

    Holistisch coach, ceremonieleidster en ademcoach


 

nl_NLDutch