Meteen naar de inhoud

Truffelretreat voor koppels

za04nov11:00za21:00Truffelretreat voor koppels11:00 - 21:00 Ceremonieruimte Groot, Schoolstraat 3, SpaubeekCategorieTruffelceremonie

TRUFFELRETREAT VOOR KOPPELS

Omschrijving

EXCLUSIEF VOOR KOPPELS!
(Niet aanmelden in je eentje dus, daarvoor hebben we andere ceremonies in de agenda) 

Met maximaal 4 koppels duik je de diepte in van jullie relatie met een diepgaande sharing, ademwerk en psilocybineherapie (de werkzame component in magische truffels). Een magische truffel geeft inzichten, helpt (relatie)patronen te doorbreken en boort nieuwe, liefdevolle energie aan voor jezelf en/of je partner. Je mag erop vertrouwen en dat jij en jullie relatie precies krijgt wat er nu nodig is. Deze dag kan helpen te zien waar jullie in vastlopen, maar ook wat ieders eigen aandeel daarin is. En soms kom je niet omdat je iets moet oplossen, maar omdat je gewoonweg op zoek bent naar extra verdieping en connectie. Hoe dan ook: deze reis gaat vele malen dieper dan welke relatietherapie dan ook. Durven jullie de ogen de sluiten, te voelen, en in het diepe te springen samen?

De truffelceremonie zelf duurt zo’n 4-5 uur, maar de retreat zelf duurt een hele dag vanwege het randprogramma. 

LET OP: prijs is per ticket, per persoon. Totaalprijs voor een koppel is dus €390,-. Per koppel dus twee tickets aanschaffen.

Inschrijven

Aantal deelnemers: maximaal 8 personen (4 koppels)

Uitverkocht?
Wil je graag meedoen aan dit evenement, maar uitverkocht? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 


Prijs € 195,00

Hoeveel plaatsen -1 +

Totaal € 195,00

6 Plaatsen beschikbaar!

Coach/facilitator

  • Lois van Dinther

    Lois van Dinther

    Ceremonieleider

    Ceremonieleider


 

nl_NLDutch