Meteen naar de inhoud

Truffelceremonie

za20apr10:00za20:00Evenement is afgelopenAanbevolen Truffelceremonie10:00 - 20:00(GMT+02:00) Ceremonieruimte Pim, Schummerstraat 14, KerkradeCategorieTruffelceremonie

Omschrijving

Innerlijke reis onder professionele begeleiding met magische truffels. 

Een truffel geeft een aardende energie en kan inzichten geven over alles dat diep in jou al aanwezig is. Wie ben je in de kern? Welke richting mag je uit?

Een truffelreis duurt zo’n 4-5 uur en heeft telkens een andere beleving. De dag zelf duurt langer omdat er een therapeutische sharing en ademwerk bij wordt gefaciliteerd. Dit plantmedicijn werkt doorgaans goed op het aanpakken van trauma’s, innerlijk kind stukken, zelfliefde, vrijheid (in alle facetten) en valse overtuigingen. Wanneer je de roep van de truffel voelt, mag je dankbaar zijn en ben je er klaar voor om aan te kijken wat de ceremonie voor je in petto heeft.

Omdat we voorzorg en nazorg heel belangrijk vinden, maar niet iedereen daarop zit te wachten (bijvoorbeeld als je ervaren bent), is er een optioneel pre- and aftercare traject los bij te boeken. Dit raden we ten zeerste aan als het je allereerste ceremonie is. Lees er hier meer over.

Inschrijven

Aantal deelnemers: maximaal 5 personen

Uitverkocht?Wil je graag meedoen aan dit evenement, maar uitverkocht? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast.Als je niet kunt wachten, is het wel al mogelijk je pre- en aftercare traject te starten. Dit is hoe we bij HOLY shit. de beste voor- en nazorg kunnen garanderen, met name voor mensen die nieuw zijn met truffelceremonies. Je leest er hier meer over.

Inschrijving gesloten

Coach/facilitator

  • Pim Bemelen

    Pim Bemelen

    Ceremonieleider

    Ceremonieleider


 

nl_NLDutch