Meteen naar de inhoud

The Community retraitefestival

vr03novHele dagThe Community retraitefestival(Hele dag: vrijdag) Monte MariposaCategorieReizen

Omschrijving

Hey, spaceholder! Behoefte aan tijd voor jezelf, innerlijk werk, verbinding en rust? Welkom bij The Community, een allesomvattend retraitefestival in het zonnige en spirituele Portugal, van 3 tm/ 20 november 2023. Zo lang? Ja, want dat mag je jezelf gunnen. Het is eindelijk tijd voor JOU. Deze retraite is er voor en door facilitators. Hoe fijn is het als wij lichaamswerkers, coaches en ceremonieleiders zelf óók eens kunnen zakken in de veilige bedding van een groep ervaren spaceholders? Maar liefst tweëneenhalve week lang leef je samen met een groep likeminded mensen in een community-setting.

Reisdata: 3 november t/m 20 november 2023

Inschrijven

Aanbetaling
Investering in jezelf: € 1.850,- excl. BTW.
Betalen in termijnen is mogelijk.

Om je plek vast te leggen voor deze reis, is een aanbetaling van de eerste termijn nodig. Dit wordt uiteindelijk in mindering gebracht op het totaal. Let wel: deze aanbetaling is non-refundable. Je koopt hiermee je plek en garandeert mij ervan dat je serieus interesse hebt. Ik hou dan rekening met je.

Uitverkocht?
Wil je graag meedoen aan dit evenement, maar uitverkocht? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 


Prijs € 100,00

Hoeveel plaatsen -1 +

Totaal € 100,00


 

nl_NLDutch