Meteen naar de inhoud

The Community

zo10novHele dagThe Community
Retraitefestival in Portugal
(Hele dag: zondag)(GMT+01:00) CategorieReizen

The Community kampvuur

Omschrijving

Hey, spaceholder! Behoefte aan tijd voor jezelf, innerlijk werk, verbinding en rust? Welkom bij The Community, een allesomvattend retraitefestival in het zonnige en spirituele Portugal van 10 t/m 21 november 2024. Het is eindelijk tijd voor JOU. Dit bijzondere event is er speciaal voor en door mensen die normaliter graag andere mensen helpen/coachen/faciliteren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en/of sjamanisme en het leuk vinden hun ‘medicijn’ te delen én van anderen te ontvangen. Precies, we maken het programma samen. Zoals in een community.

Reisdata: 10 t/m 21 november 2024

Inschrijven

Aanbetaling
Investering in jezelf: v.a.€ 1350,- (excl. btw).
Betalen in termijnen is mogelijk.

Om je plek vast te leggen voor deze reis, is een aanbetaling van de eerste termijn nodig. Dit wordt uiteindelijk in mindering gebracht op het totaal. Let wel: deze aanbetaling is non-refundable. Je koopt hiermee je plek en garandeert mij ervan dat je serieus interesse hebt. Ik hou dan rekening met je.

Uitverkocht?
Wil je graag meedoen aan dit evenement, maar uitverkocht? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 


Prijs  100,00

Schrijf nu in

 

nl_NLDutch