Meteen naar de inhoud

Reserveren

HOLY latin

Wat gezellig dat je een losse les komt volgen bij HOLY latin! Je kunt dit zo vaak doen als je wilt, want elke les is een op zichzelf staande les. Ideaal als je niet vast wilt zitten aan een abonnement of gewoon eens komt proberen.

Hoe werkt het?
Heel simpel! Klik op de gewenste datum. Daar zien je hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Klik op het tijdstop en vervolgens op inschrijven om te betalen voor je reservering. Je plek wordt dan voor je gereserveerd. Let wel: vol = vol. We hanteren een maximum aantal deelnemers van 25 en het kan dus zo zijn dat jouw gekozen les al vol is. Een gereserveerde plek dient dan ook betaald te worden. Kun je toch niet, dan mag je uiteraard altijd iemand anders in jouw plaats sturen. Kies je voor een abonnement, dan ben je altijd verzekerd van een plekje.

Je betaalt per losse les € 15,00.

Locatie: Huskensweg 17b, Heerlen
(danszaal 2e verdieping)
Betalen: Vooraf via website

Een losse les betaal je eenvoudig vooraf via de website. 

Indien je kiest voor een abonnement, wordt het bedrag elke maand automatisch afgeschreven van je bankrekening. 

Afmelden of pauzeren
Been gebroken, voor langere tijd op reis of een andere reden waardoor je voor een bepaalde periode niet kunt komen? Geen probleem, dan pauzeren we je abonnement. Dit is mogelijk bij een minimale afwezigheid van 4 weken. We pauzeren je abonnement dan maximaal 6 maanden. Duurt je pauze langer, dan word je uitgeschreven en kun je je op elk gewenst moment opnieuw inschrijven. Je kunt je abonnement drie keer pauzeren.

Besloten om je uit te schrijven? Geen probleem! Stuur een mail naar info@holyshit.nl uiterlijk 7 dagen voor de 1e van de volgende maand, en we maken het direct in orde. Je zit nergens aan vast en bent altijd welkom om weer terug te komen.

Losse les: € 15,00
Abonnement: € 35,- p/m +  € 5,00 eenmalige inschrijfkosten 

De eerste maand wordt naar rato berekend: je betaalt alleen voor de resterende lessen van die maand en kunt dus direct instromen.

Let op: geld wordt niet geretourneerd, hoe uitzonderlijk de reden van afmelding ook is. Sorry voor het ongemak, maar we moeten hier een lijn in trekken omdat we een plek voor je vrijhouden.
Alvast superbedankt voor het begrip!

HOLY latin - abonnement

Elke woensdagochtend van 09:00 tot 10:00 
Aanmelden abonnement

HOLY latin - losse les

Elke woensdagochtend van 09:00 tot 10:00 
Inschrijven losse les


 

en_GBEnglish