Meteen naar de inhoud

Ademwerk

HOLY breath

De kracht van je adem

Ademwerk is enerzijds enorm up-and-coming de laatste jaren en anderzijds nog veel te onbekend. “Maar ademen doen we toch sowieso continu?” Klopt, gelukkig wel. Maar focus nu eens op je adem. Adem je in je borst of in je buik?

De buikademhaling is de helende en rustgevende ademhaling; de borstademhaling is de stressademhaling. Wie oppervlakkig (borst) of te snel ademt, geeft voortdurend seintjes naar het lichaam dat er stresshormoon mag worden aangemaakt. Evolutionair gezien heel handig wanneer je wordt achtervolgd door een beer, maar niet nodig voor de dagelijkse zorgen waar we mee rondlopen. Het lichaam komt dan veel minder makkelijk in ruststand, en dat is nu net de plek waar we met behulp van HOLY breath willen zijn voor het aanspreken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam; de regeneratie van onze cellen.

HOLY breath = verbonden ademen

Ga je die buikademhaling versnellen en verdiepen, dan kom je hoogstwaarschijnlijk in een andere bewustzijnsstaat terecht. Wie voor het eerst een ademsessie ervaart, zegt aan het eind vaak: “Holy shit. Ik wist niet dat dat kon met alleen maar ademen.”

Transformational breathing is een verzamelnaam van allerlei soorten ademwerk waar ook HOLY breath onder valt. Misschien heb je gehoord van de Wim Hof-ademhaling of verbonden ademen. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer, maar met andere ‘regels’. Het doel van elke techniek is om dat zelfherstellende vermogen van het lichaam aan te spreken; niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Je komt bij stukken waar je met gesprekstechnieken niet komt. Je kunt trauma’s helen waarvan je was vergeten dat je ze had. Is HOLY breath nog een stapje te ver en wil je eerst meer contact leren maken met je gevoel? Probeer dan deze begeleide meditatie eens. 

HOLY breath

Ademtraject 4 sessies

Met de kracht van je ademhaling kun je in een staat van dieper bewustzijn komen. In dit traject gaan we, na een intake om je hulpvraag te onderzoeken en een kortere ademsessie, in de drie daaropvolgende sessies werken aan het helen van oude trauma’s en innerlijke blokkades.

We bieden HOLY breath alleen aan in trajecten van minstens 4 sessies omdat je lijf telkens een stapje dieper in het proces zakt (en jij telkens meer in overgave gaat) en even tijd tussen de ademsessies nodig heeft om de boel te laten landen. Na je traject is het wel mogelijk om losse sessies bij te boeken als ‘APK’tje’ voor je lichaam. Startmoment, dagdeel en frequentie in overleg.

Icon euro-teken

Kosten per traject: € 495,00

Zandloper icon

Duur per sessie: 90 minuten

Zandloper icon

Duur traject: Vier sessies

Locatie icon

Locatie: Huskensweg 17b, Heerlen

Praktijkruimte en/of ceremonieruimte Amstenrade

Wat anderen over HOLY breath zeggen:

"Liefdevolle begeleiding"

"De HOLY breath ademsessie was voor mij erg intens, de liefdevolle begeleiding van Jenneke gaf me moed en een veilig en beschermd gevoel, wat voor mij echt belangrijk is!’’

Dennis Thomassen

"Ik ga zeker terugkomen"

"Mijn eerste ademsessie gehad en wat was het een mooie fijne ervaring. Hele fijne begeleiding en de sfeer was heel goed. Dank je wel hiervoor! Ik ga zeker terugkomen! ❤️’’

Kelly Boon

"(H)eerlijke gastvrijheid"

"Geweldige ademwerk sessie van Jenneke. Prachtige ruimte en (h)eerlijke gastvrijheid. Mooi om samen te komen met prachtige mensen en onder geweldige begeleiding. Bij Jenneke voel je je meteen op het gemak en is je steun en toeverlaat. Niet twijfelen: ervaren! Jenneke: dankjewel 🙏🏻. De wereld kreeg een mooiere heldere kleur na de sessie.’’

Roy Slangen

Play Video

Lindy Stassen

HOLY breath ademcirkel

In een bescheiden groep duik je drie uur lang de diepte in met een verbonden ademsessie. De HOLY breath ademcirkels zijn razend populair bij HOLY shit. Veel mensen die hun individuele sessie vergelijken met een ademcirkel zeggen tegen hun verwachting in dat de laatste nóg meer prikkelt. De energie van de groep en de veilige setting in de ceremonieruimte zorgen voor meer overgave en controle los kunnen laten. Geen zorgen: je bent niet te veel en je geluiden zijn niet te hard of beschamend. Integendeel: je zult merken dat je je makkelijker kunt laten gaan als je wordt gedragen door een prettige groepsdynamiek.

Let op: jaarafsluitingsritueel in december bevat ook ademwerk, maar is extensiever met meer onderdelen, duurt langer en heeft daardoor een andere locatie en prijskaartje.  

Kosten p.p.: € 75,00

Duur cirkel: 3 uur

Locatie: Poststraat 15, Amstenrade

Ceremonieruimte

Wat anderen over HOLY breath zeggen:

"Een magische ervaring"

“Een ademsessie bij Jenneke is een magische ervaring. Door de ademsessie heb ik helderder gekregen waar ik naar toe wil en heb ik speciale ervaringen uit mijn leven een plek kunnen geven. De begeleiding van Jenneke was onmisbaar, ze geeft je een veilig gevoel en weet precies waar ondersteuning nodig is. Zowel voor, tijdens als na de sessie.”

Petra in der Hees
"Jenneke is een prachtige vrouw"

“Jenneke is een prachtige vrouw die echt de tijd en ruimte neemt om in vertrouwen naar je te luisteren. Daarnaast verzorgt Jenneke de sessies heel professioneel en voelt het alsof je gedragen wordt. Het valt haast niet in woorden uit te drukken.”

Mariska Hannegraaf

"Confronterend maar ook mooi"

"Door ademwerk bij Jenneke ben ik meer in contact gekomen met mezelf. Uit mijn hoofd gegaan en meer in mijn lijf door te voelen wat heeft mijn lichaam nodig. Tijdens de sessie ging het diep, de onrust was zeer confronterend maar ook mooi, wat door jezelf tegen te komen word je sterker en gevoeliger.’’

Rick Huppertz

Play Video

Julie de Ronde


 

en_GBEnglish