Meteen naar de inhoud

HOLY shit en COVID-19

Omdat de maatregelen vaak en snel kunnen veranderen, mag je er vanuit gaan dat een gemaakte afspraak of event doorgaat, met in acht neming van de maatregelen. Tenzij je van ons bericht krijgt. Voor nu zijn de volgende punten belangrijk:

Huidige maatregelen

Coachingsessies (individueel) gaan sowieso door. In de praktijk is ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden maar als hulpverlener mag ik hier ook van afwijken wanneer ik dat nodig acht, zoals bij lichaamswerk. Je mag altijd vooraf aangeven wanneer je geen nabijheid wenst; ook dan kan de sessie gewoon plaatsvinden.

Bedrijfsmatige groepsactiviteiten mogen binnen doorgaan met maximaal 30 personen, mits er anderhalve meter afstand gehouden kan worden en iedereen een eigen zit/ligplaats heeft. 

De ceremonieruimte is 28m2 groot, wat betekent dat daar 5 personen binnen kunnen. Alle truffelceremonies en ademsessies met 4 of minder deelnemers gaan dus gewoon door. Ik draag zorg voor 1,5 afstand tussen iedere deelnemer en voorzie in de nodige desinfectiemiddelen bij binnenkomst. Ook hier geldt dat ik de anderhalve meter afstand mag/kan verbreken als dit voor de begeleiding nodig is, tenzij jij hier vooraf over communiceert dat je dat niet wilt.

HOLY sharing circles zullen live alleen doorgang vinden met 4 deelnemers of minder. Bij meer aanmeldingen vindt dit event online plaats. Hierover krijg je persoonlijk bericht.

Het HOLY shit.-team draagt geen mondkapje tijdens het werk en dit hoef jij als deelnemer ook niet te doen (maar het mag wel).

Bij Covid-19 gerelateerde klachten vanuit een van beide kanten gaan zowel sessies als ceremonies niet door. 

Voor annuleringsvoorwaarden kun je de Algemene Voorwaarden op de website lezen.

Vragen over de maatregelen:

Stuur gerust een berichtje: