Meteen naar de inhoud

Coaching en Ademwerk

AANBOD

Hier vind je een handig overzicht van alles wat je bij HOLY shit. kunt doen op dit moment. Dit aanbod varieert elke periode. Wil je meer lezen over een specifieke dienst, klik dan door via de button onder je keuze of boek direct via de agenda.

Dit kun je bij mij doen:

Dit overzicht is onderverdeeld in truffelceremonies (retreats met magische truffels), coaching & ademwerk en ander leuks. De intakesessie onder die laatste categorie is voor iedereen die íets bij HOLY shit. wil doen maar niet weet wat het beste past of waar te beginnen.

Truffelceremonies:

themaceremonie

door HOLY shit. gepland

Dit is een door HOLY shit. georganiseerde truffelceremonie waar vaak een thema aan is gekoppeld. Deze ceremonies zijn ook te vinden in de agenda. Tijdens deze krachtige, diepe reis in jezelf kun je antwoorden op levensvragen ontdekken en patronen doorbreken. Laat je vooral niet te veel leiden door het thema; je maakt altijd je eigen reis.

Bad trip ceremonie ruimte

Besloten ceremonie

zelf plannen

Een besloten truffelceremonie is er voor mensen die niet wensen deel te nemen aan de voorgeplande themaceremonies, maar liever alleen komen of met een eigen gezelschap op een datum naar keuze. Deze vinden doorgaans plaats op vrijdagen en zijn erg populair, dus het kan zijn dat je wat verder vooruit dient te plannen.

 

Foto coaching ruimte

Truffeljaarserie

'Reis door de elementen'

Deze jaarreis is het ultieme traject voor iedereen die graag zichzelf op diepe lagen ontmoet met magische truffels. Een jaar lang duik je met hetzelfde groepje de diepte in en elk seizoen komen we samen om een ander stuk aan te kijken aan de hand van de elementen. Een magisch cadeau aan jezelf!

Coaching & ademwerk:

Ademcirkel

HOLY breath is een ademtechniek die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. In de ademcirkel duik je drie uur lang de diepte in. De energie van het groepje en de veilige setting in de ceremonieruimte zorgen voor overgave en diepe innerlijke processen. 

Ademwerk

HOLY breath journey

In dit traject werken we in vier sessies aan het helen van oude pijnen, trauma’s en innerlijke blokkades met behulp van de krachtige verbonden ademhaling en holistische coaching. Elke ademsessie een laagje dieper!

Foto coaching ruimte

HOLY Deep Dive

Ontmoet je nieuwe soul family en duik samen met 4 anderen 3 maanden lang de diepte in met wekelijkse intensieve sessies gericht op de psychologie, lichaamswerk en energetisch werk. Tijd voor JOU.
Coachingsessies - HOLY dieptedag.

1 op 1 VIP-traject

voor ondernemers

Compleet binnenstebuiten gekeerd in een half jaar met het meest intensieve traject dat HOLY shit. biedt, zonder afleiding van anderen. Jij en ik, full focus op jou en je (nieuwe) onderneming.

Ander leuks:

Jenneke (lachend in het park)

Intakesessie

Deze eenmalige intakesessie is er voor als je me nog niet goed kent, zodat je live mijn energie kunt voelen en mijn manier van werken kunt ervaren. In de sessie ontdekken we samen waar het ‘euvel’ zit en welke van alle trajecten het beste bij je past.

Pelgrimstocht

pelgrimsreis naar santiago

Behoefte aan een diepe connectie met jezelf en de natuur? Behoefte aan stilte en niets moeten? Aan eindeloos wandelen door honderden kilometers aan prachtige landschappen, bergtoppen en niemandsland? Van kerkdorp naar kerkdorp nemen we je mee op een spirituele voetreis door Spanje over de populaire pelgrimsroute naar het heilige oord: Santiago de Compostela.

HOLY latin - Groepsles

HOLY Latin dansles

Wie van Latijns-Amerikaanse muziek houdt, zal zich helemaal op z’n plek voelen tijdens een uurtje HOLY latin. Naast de technieken van o.a. de salsa, merengue en reggaeton zul je leren hoe fijn het is om je lijf te bewegen, hoe je meer van je lijf kunt houden en zitten er stukjes ecstatic dance in de les verwerkt. We sluiten altijd af met een eindontspanning zodat je opgefrist door kunt met je dag.

"Tot op de dag van vandaag ben ik hier dankbaar voor"

"Enige tijd geleden heb ik HOLY shit. ontdekt en ben ik in contact gekomen met Jenneke. Tot op de dag van vandaag ben ik hier dankbaar voor. Jenneke is een bijzonder mooi mens met een heel fijne energie. Ik voelde me meteen welkom bij haar. Haar aanbod aan diensten en activiteiten spreekt me enorm aan en daarom heb ik al deelgenomen aan verschillende dingen. Wanneer je binnenkomt in haar ceremonieruimte, waan je je in een sprookjeswereld. Ik heb een aantal keer lekker gedanst bij de HOLY latin, een aantal HOLY sharing circles bijgewoond en ook een ademcirkel. Dit vond ik erg spannend. De ervaring op zich en de begeleiding van Jenneke hierbij waren heel erg fijn, wat maakt dat ik me onlangs ook heb aangemeld voor het Deep Dive traject! Can’t wait!"
Shirley Esser

 

X